Over ons

Welkom bij Bed & Breakfast 't Solveldje

Je vindt ons in de Solveldstraat op huisnummer 6 te Bilzen op wandelafstand van het gezellige stadscentrum en vlakbij het bus- en treinstation. De gastheer is Stefan Erens , hij doet steeds zijn uiterste best om je een aangenaam verblijf in Bilzen te bezorgen.
Bed & Breakfast ’t Solveldje is de ideale uitvalsbasis voor een breed aanbod aan daguitstappen. Kinderen tot 12 jaar verblijven gratis en mogen op een unieke manier kennismaken met de tuinbewoners Orix, Grumpy, Toby, Kaat en Triste.

Hou je van het stadsleven en/of shoppen:

’t Solveldje ligt centraal tussen Hasselt , Tongeren , Genk en Maastricht , elke keer ongeveer 14 km. Bilzen zelf heeft een levendig stadscentrum waar je kan winkelen, lekker eten in één van de vele brasseriën, gratis kan parkeren en waar vaak (vooral tijdens de vakanties) tal van evenementen worden georganiseerd.

Hou je van de natuur:

Bilzen ligt op de grens van Haspengouw en de Kempen. Ga je naar het zuiden kom je in het glooiend prachtige landschap van de fruitstreek terecht met zijn vele kasteeltjes en boomgaarden. Ga je naar het noorden beland je in de vlakke bosrijke omgeving van Zutendaal en Genk of in het unieke heidegebied van de Maasvallei.

Hou je van cultuur:

Verken de rijke geschiedenis van Bilzen, herontdek het verhaal van het eerste Belgische openlucht festival Jazz Bilzen of bezoek één van de vele musea in de buurt waaronder de roemruchte landcommanderij Alden Biesen, het Gallo Romeins museum in Tongeren, het modemuseum in Hasselt, het openluchtmuseum van Bokrijk, etc. . . .

  • Gratis Wifi

    In heel de Bed & Breakfast is gratis de WiFi te gebruiken, zodat je je kennissen zeker op de hoogte kan houden over je verblijf.

  • Sauna & bubbelbad

    Er is in 't Solveldje de mogelijkheid aanwezig tot het nemen van een sauna & bubbelbad. Zo kan je volledig tot rust komen na een uitgebreide dag uit.

  • Fietsen beschikbaar

    Wil je de streek eens tweewielig verkennen, maar heb je zelf hiervoor de middelen niet mee? Je kan steeds gratis een fiets gebruiken, indien deze beschikbaar is.